Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Woensdag 5 april is een historische dag voor KCD. Eind vorig jaar hebben we met elkaar besloten dat er een paar dingen dit seizoen van levensbelang zijn voor onze club. Feitelijk de belangrijkste is groei! En dat zou opgepakt worden door Eline en Lisanne. Nou, dat is gebeurd, met grote medewerking van Dorine en nog enkele KCD’ers!

Allereerst zijn er clinics georganiseerd voor drie scholen: Nicolaas, Sterreboog en Wijngaard. En woensdagmorgen 5 april leidt dit tot een megaschoolkorfbaltoernooi. Liefst 400 kinderen komen die ochtend naar ons veld! Dat is een aantal dat in de verste verte nog nooit is gerealiseerd, in elk geval niet in de afgelopen decennia.

Leuk, zal je zeggen. Knap van ze. 25 teams? 9 velden? Goed hoor! Succes woensdag!

Mooi niet, succes kan alleen behaald worden als we met zijn allen beseffen dat die dag een topdag moet worden. En 400 kinderen en begeleiders managen betekent heel veel inzet van KCD’ers. Geweldig dat een aantal mensen al heeft toegezegd te helpen. Maar dat is niet genoeg op dit moment. We hebben er meer nodig. Dus als Eline, Lisanne, Dorine je vragen zeg je natuurlijk ja.

Of eigenlijk, ze hoeven je niet te vragen. Je meldt jezelf aan. Je wilt toch wel deel uitmaken van succes? Kom op dus en toon je groene hart en inzet die ochtend.