Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Contributie

Binnen onze vereniging wordt de contributie betaald middels een doorlopende Euro-incasso (incassant ID van KCD is NL10ZZZ404777360000). Je dient de vereniging hiervoor te machtigen middels het doorlopende machtigingsformulier. Klik hier om het te downloaden. Het machtigingsformulier voor het automatische incasso dienen jullie in te vullen en te mailen naar penningmeester@kcdoorn.nl. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Uiteraard kunnen jullie het formulier ook per post aan de penningmeester opsturen, voor het adres zie het machtigingsformulier.

Categorie Contributie
Senioren € 262,50
Junioren (B + A) € 210,00
Aspiranten (C) € 183,75
Pupillen (F + E + D) € 168,00
Kangoeroes € 100,00
Niet-Spelend / Algemene Reserve € 100,00

Dit zijn de contributie bedragen zoals deze per 05-06-2019 geldig zijn. Het is niet uitgesloten dat in de toekomst deze bedragen kunnen veranderen. U zult hiervan naar aanleiding van de algemene ledenvergadering op de hoogte worden gebracht. Het af te schrijven bedrag zal dan automatisch worden aangepast.

De leden ontvangen aan het begin van het seizoen de factuur voor de contributie van het komend seizoen. De leden die geen automatische incasso hebben dienen deze factuur vóór 1 oktober van het lopende seizoen overgemaakt te hebben. Voor de leden die een automatische incasso hebben, wordt de contributie geïncasseerd in de volgende maanden:

Termijn Maand(en)
10 termijnen Aug, Sep, Okt, Nov, Dec, Jan, Feb, Mrt, Apr en Mei
4 termijnen Aug, Nov, Feb, Mei
2 termijnen Sep, Feb
1 termijn Sep

Het kenmerk van de incasso is je KNKV bondsnummer. Het bedrag wat geïncasseerd wordt is het bedrag van de factuur gedeeld door het aantal termijnen van de incasso wat je hebt aangegeven op het machtigingsformulier tenzij anders overeengekomen.