Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Contributie

Contributie Binnen onze vereniging wordt de contributie betaald middels een doorlopende Euro-incasso (incassant ID van KCD is NL10ZZZ404777360000). Je dient de vereniging hiervoor te machtigen middels het doorlopende machtigingsformulier. Klik hier om het te downloaden. Het machtigingsformulier voor het automatische incasso dienen jullie in te vullen en te mailen naar penningmeester@kcdoorn.nl. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Uiteraard kunnen jullie het formulier ook per post aan de penningmeester opsturen, voor het adres zie het machtigingsformulier.

Categorie Contributie
Senioren € 309,00
Trainingslid/AR € 263,00
Junioren (B + A) € 252,00
Aspiranten (C) € 220,00
Pupillen (F + E + D) € 202,00
Kangoeroes € 105,00 (€ 35,= per trimester)
Niet-Spelend / Algemene Reserve € 120,00

Dit zijn de contributie bedragen zoals deze per 22-06-2023 geldig zijn. Het is niet uitgesloten dat in de toekomst deze bedragen kunnen veranderen. U zult hiervan naar aanleiding van de algemene ledenvergadering op de hoogte worden gebracht. Het af te schrijven bedrag zal dan automatisch worden aangepast. De leden ontvangen aan het begin van het seizoen de factuur voor de contributie van het komend seizoen. De leden die geen automatische incasso hebben dienen deze factuur vóór 1 januari van het lopende seizoen overgemaakt te hebben. Voor de leden die een automatische incasso hebben, wordt de contributie geïncasseerd in de volgende maanden:

Termijn Maand(en)
10 termijnen Aug, Sep, Okt, Nov, Dec, Jan, Feb, Mrt, Apr en Mei
4 termijnen Aug, Nov, Feb, Mei
2 termijnen Sep, Feb
1 termijn Sep

Het kenmerk van de incasso is je KNKV bondsnummer. Het bedrag wat geïncasseerd wordt is het bedrag van de factuur gedeeld door het aantal termijnen van de incasso wat je hebt aangegeven op het machtigingsformulier tenzij anders overeengekomen. Declaratie Uiteraard kunnen bedragen die jullie namens de vereniging betaald hebben gedeclareerd worden. Hiervoor dient onderstaand declaratieformulier volledig ingevuld en getekend aan de Penningmeester KCD, overhandigd of opgestuurd te worden. Alleen declaratieformulieren die volledig zijn ingevuld en waar de originele bonnetjes aanwezig zijn worden vergoed. In andere gevallen dient eerst contact opgenomen te worden met de penningmeester. Bedragen boven € 50,00 moeten vooraf door het bestuur of de penningmeester goedgekeurd worden. De declaraties dienen binnen twee maanden na de aanschafdatum gedeclareerd te worden. Klik hier om het declaratieformulier te downloaden.   Onze rekeningnummer is NL17 RABO 0130 2041 10 ten name van KCD (Rabobank Utrechtse Heuvelrug)