Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Bestuur van KC Doorn

Reina KorpelReina Korpel Voorzitter KC Doorn

Functie: Voorzitter:

Ik ben Reina Korpel. Via de MAVO en MEAO ben ik nu uiteindelijk werkzaam bij de SVB in Utrecht.

Sinds 1976 ben ik lid van KC Doorn. Begonnen bij de aspiranten en via de Junioren naar Senioren 2 en later bij Senioren 4/5.

In 1993 ben ik getrouwd met Bert en eigenlijk is de gehele korfbal hier getuige van geweest. Geweldige erehaag bij het gemeentehuis en daarna een feest waar ook de jonge korfballers van de F1 aanwezig waren.

In 1996 is Erwin geboren en ook hij korfbalt nu bij Senioren 3 en na bijna 30 jaar is Bert ook ingelijfd bij de kantinecommissie. Wij zij dus nu echt een korfbalgezin!

Ik heb in diverse commissies gezeten, zoals Jeugdcommissie, Jeugdredactie, Technische Commissie, Wedstrijdsecretariaat en de functies van secretaresse, vicevoorzitter en sinds vorige jaar voorzitter van KCD.

In al deze functies heb ik het enorm naar mijn zin gehad en de huidige functie als voorzitter is best een grote verantwoordelijkheid maar het behulp van mijn medebestuursleden en steun van heel veel leden, heb ik vorig jaar de definitieve stap als voorzitter gemaakt.

En als ik dan weer zie het enthousiasme op het eindfeest, de playbackshow en de opkomst bij de filmavond ben ik super trots op “mijn” club.

Mocht u mij persoonlijk iets willen vragen of willen weten: Op woensdag en zaterdag ben ik veelal te vinden op het sportveld. Wilt u mij als voorzitter iets willen vragen, kunt u het volgende mailadres gebruiken: voorzitter@kcdoorn.nl Voor overige zaken kunt u natuurlijk ook mailen naar bestuur@kcdoorn.nl

Olaf Kesler

Functie: Penningmeester

Petra NiekerkPetra Niekerk Algemeen bestuurslid

Functie: Algemeen bestuurslid:

Graag wil ik mij voorstellen. Ik ben Petra Niekerk.

Ik heb heb 2 dochters. 1 dochter van bijna 20 en de 2e dochter van ruim 15.

Mijn dochter Linda speelt in de A1. Daarom wilde ik graag bij het bestuur om meer te weten van de vereniging en om mijn betrokkenheid naar de club te tonen.

Het is voor mij wel een hele nieuwe functie en met behulp van de overige bestuursleden hoop ik wat te kunnen betekenen voor de club.

Marco Klok

Functie: Communicatie

Corry van Beek

Functie: Secretaris