Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Sybren van BurkenSybren van Burken KC Doorn

Functie:

 • Voorzitter
 • Contactpersoon bestuur
 • Aanspreekpunt A1, C1 & KCD 2Over mij:

Op een leeftijd van 6 ben ik begonnen met korfballen bij KCDoorn. Vanaf de kangoeroes ben ik onder begeleiding van meerdere geweldige coaches en trainers steeds meer van korfbal gaan houden. Op het moment zit ik in het eerste van onze club. Het is de gezelligheid en samenhang van onze club die mij hier houd. Zelfs toen in twee jaar in Haarlem ben gaan wonen kon in met een vriendenteam gezellig bij de club blijven korfballen. Om wat terug te kunnen doen voor de club gaan we met de TC aan de slag om alle korfbal gerelateerde zaken op een rij te krijgen. Op die manier hoeft iedereen zich alleen nog maar bezig te houden met lekker spelen en veel gezelligheid.

Als ik je ergens mee kan helpen of gewoon gezellig een biertje wil drinken kan je altijd bij me terecht. Tot in de zaal of of op het veld!

Dorine van Beekdorine van Beek KC Doorn

Functie:

 • Wedstrijdsecretariaat
 • Aanspreekpunt F1, D1, KCD 3 en de Selectie

Over mij:

Ik heb in mijn jeugd altijd met veel plezier gekorfbalt bij KCD. Mijn zoon Jan korfbalt nu al een aantal jaar bij KCD. Doordat ik weer vaker op de club was, ging het bij mij kriebelen om me ook in te zetten voor de club. Dus toen ik gevraagd werd voor de TC, was dit meteen een volmondig JA! Naast TC lid bestier ik ook het wedstrijdsecretariaat. Dit vergt nogal eens creatief denken, maar deze uitdaging bevalt me prima. En met spelers die super mee werken om het allemaal rond te krijgen, maakt het voor mij alleen makkelijker en leuker werken. Als TC lid en wedstrijdsecretariaat voel ik me weer helemaal op mijn plek bij mijn cluppie!

Ik ben altijd in voor een praatje, dus zit je iets dwars of wil je gewoon even kletsen, spreek me gewoon even aan!

Gerina van der SijsGerina van der Sijs

Functie:

 • Contactpersoon bond
 • Ledenadministatie
 • Aanspreekpunt A1 & C1

Over mij:

Hoi, ik ben Gerina. Voor de meesten een bekend gezicht, maar ik zal mij toch nog even voorstellen. Op mijn 8e ben ik begonnen met korfballen bij KCD. Inmiddels ben ik 27 en loop ik al aardig wat jaartjes mee hier bij de club. In de afgelopen jaren heb ik deelgenomen aan verschillende commissies, waaronder het JAC, SAC, familiedagcommissie, zaaldienstcommissie en actiecommissie. Ook ben ik op mijn 14e begonnen als jeugdtrainer/coach. Dit heb ik vele jaren met plezier gedaan, maar helaas heb ik daar momenteel geen tijd meer voor. Voor seizoen 2017-2018 doe ik mee aan de selectie voor KCD 1. Afgelopen 3 jaar ben ik secretaris geweest in het bestuur van KCD. Dit jaar is het weer tijd voor iets nieuws en ben ik aangesloten bij de TC. Bij KCD binnenlopen voelt als thuiskomen en ik vind het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt bij KCD. Ik hoop dat iedereen die KCD een warm hart toedraagt op welke manier dan ook zijn of haar steentje wil bijdragen om te zorgen dat KCD die plek blijft zijn waar iedereen zich thuis kan voelen.

En dan nog even in het kort mijn leven naast de korfbal: Ik werk als beleidsondersteuner sociaal domein bij de gemeente Woudenberg. Ik zit ik gedetacheerd vanuit de functie junior adviseur sociaal domein bij Talente. Een erg leuke functie met veel uitdagingen en waarin ik mijzelf verder kan ontwikkelen. In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om met vrienden naar feestjes/festivals te gaan of gewoon een terrasje te pakken. Om even echt te ontspannen pak ik graag een goed boek om in weg te kunnen dromen.

Mocht je vragen hebben, je kunt me altijd aanspreken als ik op het veld ben of een e-mail sturen naar tc@kcdoorn.nl

Paul Kraan

Functie:

 • Scheidsrechters
 • Trainingsbegeleiding
 • Aanspreekpunt D1 & F1

 

 

 

 

 

René van Hove


Functie:

 • Oefenwedstrijden
 • Aanspreekpunt KCD 3 & Selectie

Na 16 jaar tennis was het in 2015 tijd voor iets anders en heb ik korfbal ontdekt. Na een jaartje elders de eerste stappen gemaakt te hebben ben ik eind 2016 bij KCD gekomen en speel nu in KCD 2. Al snel voelde ik me thuis bij KCD en toen afgelopen zomer de vraag kwam of ik mij bij de TC wilde aansluiten leek me dat een leuke taak om te doen.

In het dagelijks leven ben ik geluidstechnicus en veelal in de weekenden op pad met bands of een bus vol spullen. Behoorlijk onregelmatig werk wat gek genoeg te combineren is met wedstrijden spelen op zaterdag.

Bij vragen, opmerkingen of gewoon een praatje mag je me altijd aanspreken op het veld of via e-mail!