Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Enige tijd geleden kwam op de site de poster met het programma van 10 juni. Die is niet bij iedereen binnengekomen. Wat gaan we doen die dag?

De bedoeling is dat we die zaterdag het seizoen op een leuke en feestelijke manier afsluiten. We zien graag alle senioren en de A-jeugd komen met een traditioneel KCD eetcafé en een feest. En daarvoor? Daarvoor zorgen we dat we honger krijgen en trek in een drankje. Hoe? Door onderling wat wedstrijdjes te spelen. Onze A (twee keer kampioen dit jaar!) neemt het op tegen KCD 2. Daarna spelen ons derde en vierde onderling een partijtje. En de wedstrijden worden afgesloten met een erewedstrijd tussen ons huidige eerste en een uitgave van een ouder KCD1: de ploeg die ons nog onlangs prachtige titels schonk!!

Al die wedstrijden geven ons gelegenheid om het seizoen nog eens te overzien, trek te krijgen in het nieuwe jaar en, HEEL BELANGRIJK, afscheid te nemen van KCD’ers die volgend jaar andere plannen hebben. Die zien we graag op enig moment terugkomen of weer eens aanwippen. En daarom zetten we die mensen nog eens even in de schijnwerper. Feestelijk afsluiten dus.

Daar kun je dus niet bij ontbreken. Een heerlijke zaterdag met de eigen club. Vanaf een uur of twee op ons eigen Tuilland. Natuurlijk zijn we er!!