Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Het einde van het seizoen is in zicht en ook voor het bestuur zit er een welverdiende vakantie aan te komen. Voordat het zover is, moet er echter nog wel een en ander gebeuren.

Vorige week heeft het bestuur tijdens de vergadering vooral de ALV voorbereidt. De agenda is opgesteld en de actiepunten zijn verdeeld. Helaas heeft het bestuur vanuit de commissies nog weinig jaarverslagen en draaiboeken binnengekregen, terwijl het inmiddels toch echt al 1 juni is geweest. Verzoek aan de commissies is dan ook om dit zo snel mogelijk aan te leveren!
Naast de ALV zijn de volgende zaken besproken:
– Penningmeester: voor volgend seizoen geldt dat uitgaven eerst met de penningmeester besproken worden en dat deze moeten worden goedgekeurd. Bij declaraties moeten altijd bonnetjes aanwezig zijn. Uitzondering hierop zijn de commissies met een eigen budget, hier zijn zij zelf verantwoordelijk voor.
– Hoofdtrainer: Het bestuur en de TC hebben overleg gehad over de hoofdtrainer voor volgend seizoen. Na overleg en na inventarisatie bij de selectie voor volgend seizoen, is besloten dat Marcel volgend seizoen geen hoofdtrainer wordt van KCD.
– Eindfeest: Komend weekend is het zo ver, het KCD eindfeest! Op vrijdagmiddag komt de jeugd om te logeren. Op zaterdagmiddag vinden er verschillende wedstrijden plaats, waaronder KCD 1 tegen oud 1. Daarna is er eetcafé en we sluiten deze gezellige dag af met een feest. Zorg dat je er bij bent!
Tot slot willen we jullie er nog aan herinneren dat op 21 juni de ALV plaatsvindt.

Bestuur KCD