Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Ondertussen zitten we midden in de zomervakantie en jullie zullen daar ongetwijfeld van genieten! Of dit nu in de Zuid Europese zon is of het tropische Doorn, aan het weer zal het niet liggen.
 
Wel zijn de TC en het bestuur op de achtergrond vol aan de slag met de voorbereidingen voor het volgende seizoen. Begin juli hebben wij bij elkaar gezeten om een bij de Algemene Leden Vergadering besproken punt opnieuw te bespreken. Namelijk het spelen met 3 of 4 senioren teams.

Tijdens de ALV waren er in ieder geval 3 teams die mee gaan doen aan de competitie. Dit zijn 3 teams met ruim genoeg spelers. Maar om een nog betere verdeling binnen de teams te creëren en daarmee voor iedereen het speelplezier te vergroten proberen we nog steeds een vierde senioren team rond te krijgen voor september. Hier hebben wij minimaal 3 leden extra voor nodig: 2 dames en 1 heer! Er is al eerder een oproep aan jullie gedaan om jullie ogen open te houden en onze prachtige vereniging te promoten om zo deze extra leden te werven. Wij gaan er natuurlijk van uit dat jullie hier al druk mee bezig zijn maar via deze weg willen wij jullie hier aan herinneren.
 
Er worden 4 teams ingeschreven en uiterlijk 23 augustus wordt besloten of er voldoende nieuwe leden bijgekomen zijn om die 4 teams te vullen. Zo niet, dan wordt het 4e team teruggetrokken.
 
Als we 4 teams rond krijgen zal dat natuurlijk het een en ander gaan betekenen voor de huidige bekende opstellingen. Zodra wij beter weten hoe het vierde team vordert zullen wij een nieuwe opstelling bekend maken. Overigens zullen de spelers die nu op gegeven staan voor de selectie KCD 1 gewoon allen deel blijven nemen aan de selectie! De selectie procedure zal wel het een en ander aan veranderen, maar hier zullen de betrokken spelers zo snel mogelijk over geïnformeerd worden.
 
Meer informatie over de eerste trainingen, oefenwedstrijden, selectie procedure en alles wat je verder moet weten voor de start van het 2017/2018 seizoen komt uiterlijk eind deze week.
 
Nieuwe leden kunnen zich aanmelden via TC@KCdoorn.nl of via de site!
 
Samen maken wij deze vereniging nog mooier en sterker! Laten we er met zijn allen een prachtig nieuwe seizoen van maken!
 
Een hele fijne zomer!
 
Namens de TC en het bestuur