Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Wij zijn het gezellige team van D1. Afgelopen zaterdag hebben wij een thuis wedstrijd gespeeld tegen Animo D3 uit Geldermalsen. Wij hebben met 5-2 gewonnen, maar het was een hele spannende wedstrijd. We starten met onze aanvoerster Elsa, Luke, Nienke en Vera in de aanval en in de verdediging stonden Nino, Freek, Floortje en Anna. Maaike stond de eerste helft reserve en werd vlak na de rust gewisseld met Freek.

Onze coaches (Glenn, Kim en Reina) hebben ons goede aanwijzingen gegeven zodat we de wedstrijd hebben gewonnen. We maakten afstandsschoten en doorloopballen waarbij Anna (3x), Vera (1x) en Floortje (1x) scoorden. Helaas kregen we ook twee doelpunten tegen. Ondanks het regenachtige weer kwamen er veel mensen kijken. Dank jullie wel voor het aanmoedigen!