Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Maandagavond 2 oktober hebben we een bestuursvergadering gehad, daarom weer een babbel om jullie op de hoogte te houden.

  • We beginnen even met het slechte nieuws: de bestuurstermijnen van Reina, voorzitter, en Nadia, penningmeester, verlopen na het huidige korfbaljaar. Zij hebben beide besloten om er ook echt mee te stoppen. We vragen jullie om mee te gaan denken over hun opvolging. Suggesties kunnen door gegeven worden aan het bestuur.
  • Omdat de kascommissie nog steeds niet klaar is met de controle kunnen we geen datum plannen voor een BALV. Zodra we meer informatie hebben wordt er een datum gepland.
  • Er zijn twee nieuwe data voor de spelregel avonden. Namelijk 26 oktober en 2 november vanaf 19.30 uur tot 21.00 uur in de kantine onder begeleiding van Rik. Als je nog geen spelregelbewijs hebt moet je bij één van deze avonden aanwezig zijn. Meer informatie volgt in een los bericht.
  • De nieuwe shirts kunnen aan het begin van het zaal seizoen worden afgehaald.
  • De Grote Club Actie loopt nog door tot 23 november. Dus iedereen nog even goed zijn best doen, want het geld gaan we gebruiken voor…. Nieuwe picknicktafels!! De oude storten zowat in, dus zijn we op zoek naar handige mensen die van steigerhout of pallets nieuwe tafels in elkaar kunnen zetten. De beloning zal zijn: eeuwige dank van alle leden van de vereniging.