Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

De feestdagen komen er weer aan! De Sint is natuurlijk al in het land en de Kerstman is ook vol op bezig met de kerstaankopen via Bol.com

Dit jaar worden de feestdagen nog een stukje mooier! Vanaf nu bestellen de Sint en de Kerstman alle decemberaankopen via kcdoorn.nl! Het mooie is dat de heren ons hierbij sponsoren zonder dat het iemand iets extra`s kost! En natuurlijk kan iedereen dat vanaf nu doen!

Wat is er mooier dan straks te genieten van een heerlijk kerstdiner dat besteld en thuisbezorgd is door Albert Heijn. Geen zin om te koken? Bestel je diner dan bij Thuisbezorgd.nl. Nog op zoek naar een pension voor de skivakantie? Boek deze op Xpedia of Booking.com. De zomervakantie ook al aan het voorbereiden? Zelfs vliegtickets en huurauto`s zijn te regelen via KCD! En bij elke aankoop krijgt de club een percentage van het aankoopbedrag.

Hoe dat werkt? Heel simpel!
Vanaf vandaag staat op onze site een link naar een lijst met ontelbaar veel webshops. De link is te vinden onder Sponsors. Via deze link zal je worden doorgezet naar https://www.sponsorkliks.com. Let er op dat boven aan de lijst met webshops ook daadwerkelijk onze clubnaam staat! Kies daar de webshop waar je graag een aankoop zou willen doen. Shop vervolgens tot je een ons weegt, reken af, en een percentage van je aankoopbedrag vloeit terug in de clubkas van KC Doorn! Heel simpel toch? En het kost niemand ook maar een cent extra!

Tip: Zet de lijst met webshops in je favorieten zodat je snel en gemakkelijk op de juiste webshop terecht komt en KC Doorn te sponsoren.

Veel plezier met jullie aankopen en alvast een fijne december maand! De link blijft overigens na december online staan waardoor alle internet aankopen in 2018 ook via Kcdoorn.nl gedaan kunnen worden.

Sponsorkliks