Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Het einde van ons lekker warme zaalseizoen is alweer erg dichtbij. Het wordt tijd dat we de warmte van de verwarming om gaan wisselen voor de warmte van de zon. De nog lekker frisse lente zon bedoelen we dan natuurlijk. De planning voor deze overgang van zaal naar veld vindt je hier.

Trainingstijden:
Om het voor iedereen lekker makkelijk te houden blijven de trainingstijden op het veld gewoon hetzelfde. Op deze manier komen we ook met de coaching goed uit. Dat betekent dat de trainingstijden als volgt blijven:

Maandag
18.30 – 19.30 D1, C1
19.30 – 21.00 A1, Selectie

Woensdag
18.00 – 19.00 F1, D1
19.00 – 20.00 C1, A1
20.00 – 21.00 KCD 3, KCD 1
21.00 – 22.00 KCD 2

Eerste trainingen veld:
Voor alle teams met uitzondering van KCD 1 is de eerste veldtraining maandag 19 maart. Volgende de hiervoor genoemde trainingstijd. Voor KCD 1 is de planning net iets anders, zij beginnen een week eerder op het veld. De eerste week zijn de tijden iets later in verband met reistijd van zaal naar veld voor de coachende spelers. Dit betekent het volgende voor alleen KCD 1:

Maandag 12 maart: 20.00
Woensdag 14 maart: 20.30
Vanaf Maandag 19 maart: Normale trainingstijden

Oefenwedstrijden
Op zaterdag 31 maart beginnen de eerste competitiewedstrijden. De week daarvoor hebben we daarom zoals gewoonlijks weer de oefenwedstrijden gepland. Op zaterdag 24 maart zijn er de volgende oefenwedstrijden geregeld:

09:00 Victum F1 – KCD F1
11:00 KCD D1 – OVVO D4
12:00 KCD C1 – Vriendenschaar C2
13:30 KCD 2 – Arena 2
14:00 OVVO A3 – KCD A1
15:00 KCD 1 – Arena 1

Reminder afmelden
Tenslotte willen we nog even een reminder meegeven over het afmelden voor wedstrijden. Zodat er op tijd gekeken kan worden wat de opstellingen zijn vragen we jullie je zo snel mogelijk af te melden. Liever 2 maanden van tevoren dan 2 dagen. Daarnaast kan je je met uitzondering van spontane ziekte of blessures tot uiterlijk de woensdag voor de wedstrijd afmelden. Voel je je woensdag al minder lekker, meld dit dan ook even bij Dorine. Dan kan er alvast een reserve gereserveerd worden. Het is makkelijker om een reserve later weer af te zeggen mocht het beter gaan, dan de ochtend van de wedstrijd nog iemand te moeten vinden.

We kijken al uit om iedereen weer te mogen verwelkomen in de kantine. Als we de kantinecommissie goed begrepen hebben staat de koffie en thee al klaar en hebben we een gloednieuwe geluidsset om maximaal te kunnen genieten van het veldseizoen!