Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Afgelopen dinsdagavond zijn Myrthe en Gert naar Zeist afgereisd om daar de bekendmaking bij te wonen van de Rabobank Clubkas actie. Een jaarlijkse actie van de Rabobank waarbij verenigingen een extra zakcentje kunnen verdienen. Deze actie is gehouden van 1 t/m 15 oktober.
Leden van de Rabobank regio Utrechtse Heuvelrug kregen 5 stemmen om weg te geven aan een vereniging. Aan de hand van het totaal aantal verzamelde stemmen wordt een bedrag verdeeld aan alle deelnemers.

KCD heeft hierbij een mooi bedrag mee binnen gehaald van € 340,71!! Aan iedereen die op KCD gestemd heeft onze hartelijk dank! Wij waarderen dit enorm!

Uiteraard kunnen jullie KCD nog steeds financieel blijven steunen. Via de webshop van Sponsorkliks kun je al je interntaankopen doen en KCD steunen zonder dat dit je een cent extra kost. De Grote Clubactie loopt ook nog steeds. Koop daarom nu je loten bij een van de spelers of via internet.

Link naar Sponsorkliks

Link naar de grote clubactie