Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Naar aanleiding van afgelopen vergadering eind januari delen wij graag weer met jullie waar wij op het moment mee bezig zijn. Deze voortgang lees je in de bestuursbabbel;

Bestuur 2019/2020
Zoals bekend is gemaakt aan de leden stoppen Sybren (voorzitter), Corry, Petra, Mees en Olaf na dit jaar met het bestuur. Wij moeten om verschillende persoonlijke redenen onze functies neer leggen, maar zullen uiteraard wel betrokken blijven bij de club. Hierdoor komen er vacatures open voor de functies van voorzitter, penningmeester en secretaris. Indien jij belangstelling hebt voor een van deze functies kun je mailen naar bestuur@kcdoorn.nl.

Op het moment heeft Rik Bouwhuis zich kandidaat gesteld om het voorzitterschap over te nemen met Jan Willem Briedé aan zijn zijde als vicevoorzitter. Daarnaast worden er op korte termijn ook al gesprekken gevoerd met een kandidaat penningmeester. Voor de functie van het secretariaat zijn wij dus nog op zoek naar een vrijwilliger.

Sponsoring
Met behulp van een nieuwe sponsorcommissie is de draad weer opgepakt om sponsoren te sluiten. Hiermee zijn we erg blij de eerste sponsoren al welkom te kunnen heten bij de club. We zullen deze in een los bericht nog even in de spotlight zetten.

Schoolkorfbal
Het schoolkorfbal toernooi zal een iets andere insteek krijgen, maar een datum (in juni) is gepland. Er wordt nu met de scholen data afgesproken voor clinics, op deze clinics krijgen de kinderen een uitnodiging om mee te doen met het toernooi. Zodra dit is gepland kunnen we alle hulp weer gebruiken bij het geven van de clinics en het begeleiden van het toernooi. Hierover volgt meer informatie.

Informatieboekjes
Al een tijdje zijn we bezig met het maken van nieuwe informatieboekjes waar alle nodige data in staat voor geïnteresseerden in onze club. Deze zijn nu af en gaan binnenkort naar de drukker.

Vrijwilligersdiner
We willen alle vrijwilligers die de club draaiende houden heel graag bedanken. Daarvoor hebben we het vrijwilligersdiner weer nieuw leven in geroepen. In plaats van het jaar af te sluiten met het diner doen we dit graag op een eerder moment in het jaar. Het diner staat op de planning voor 6 april (overgangsweek zaal – veld). De vrijwilligers ontvangen hier nog een uitnodiging voor!

Volgende vergadering
De volgende vergadering is op dinsdag 26 februari. Mocht je iets hebben waar je graag wilt dat we als bestuur naar kijken kun je dit mailen naar bestuur@kcdoorn.nl. Dan komen we er zo snel mogelijk op terug.