Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Na een verdiende zomervakantie hebben we als club er ondertussen ook alweer het eerste deel van het veldseizoen op zitten. Tijdens deze periodes hebben we veel nieuwe gezichten voorbij zien komen. We heten de volgende leden dan ook van harte welkom: Yvette (E1), Nienke (E1), Jasper (C1), Nikki (D1), Tim (KCD 1), Sam (KCD 2), Aniek (KCD 2), Birgit (KCD 2), Lotte (KCD 2), Bianca (KCD 4), Rob (KCD 4). We wensen jullie allen veel korfbal plezier bij KCD!

Wil je deze speler komen bewonderen in het veld kan dat natuurlijk deze zaterdag al tijdens de oefenwedstrijden in Steinheim. Klik hier voor het oefenwedstrijd schema.

Tenslotte is willen we de nieuwe spelers even wat uitleg geven over de werking van het wedstrijdsecretariaat. (En de andere spelers kunnen misschien ook nog wel even een opfrisser gebruiken). We hebben hier namelijk een aantal richtlijnen voor die er zijn om te zorgen dat het voor iedereen leuk blijft en we geen wedstrijden hoeven af te zeggen. Die richtlijnen zijn;

Betreffende afmelden voor een wedstrijd

  • Afmelden vóór woensdagavond 21:00 uur
  • Afmelden alleen bij acute of onvoorziene zaken*
  • Afmelden zowel bij het wedstrijdsecretariaat als de coach/trainer (doet dit privé, dit om te voorkomen dat een afmelding verdwijnt in andere berichten in een app groep)
  • Kijk bijtijds in het wedstrijdschema als je in het weekend iets wilt plannen of gaat plannen, mocht het toch zo zijn dat dit op een wedstrijd zaterdag valt, geef dit direct door!
  • Ben je ziek en je hebt de woensdag training hierdoor gemist en twijfel je of je kunt spelen op zaterdag, meldt je dan ziek op woensdagavond. Het is makkelijker dan een reserve te zoeken dan last minute en je mag altijd bij je team aansluiten op zaterdag. De coach kan dan in overleg met je besluiten of je fit genoeg bent om te spelen.

Afmelden voor een training:

  • Afmelden voor een training doe je bij je trainer, ook dit moet tijdig gebeuren!
  • Alleen afmelden bij acute of onvoorziene zaken*
  • Op zondag voor de maandag training en op dinsdag voor de woensdag training
  • Graag prive melden aan een trainer

*: overlijdings geval, acute ziekte/blessure
Reserve/ inval beleid is te vinden onder het kopje TC beleid
Bij vragen of afmelden voor een wedstrijd : wedstrijdsecretariaat@kcdoorn.nl