Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

De euforie vanwege de feestelijk dag die a.s. zaterdag gepland stond, is helaas van korte duur. Door de slechte weersomstandigheden en de tegenvallende openingsmogelijkheden hebben we helaas moeten besluiten om de festiviteiten te verschuiven naar een later moment. Door alle beperkingen die nog steeds van kracht zijn is er te weinig ruimte om een geslaagd feest te organiseren. Het is jammer dat we voor de zoveelste keer een leuke activiteit moeten uitstellen, maar we zijn er van overtuigd dat dé dag snel gaat komen! Ons geduld wordt behoorlijk op de proef gesteld, maar wat in het vat zit…Nog eventjes wachten dus, en dan gaat het KCD spektakel gegarandeerd van start. Houd deze site in de gaten voor meer nieuws. Één garantie kunnen we je alvast geven: je lijdzaam afwachten wordt dubbel en dwars beloond!