Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Zoals jullie weten kan de feestdag van komende zaterdag helaas niet door gaan. Een groot gemis want al vele jaren is pinksterweekend een weekend dat KCD altijd samen viert. Toch zijn er nog lichtpuntjes en gaat we het weekend nog feestelijk doorbrengen.

Pubquiz

Een titel waar we deze corona pandemie met zijn alle vaak voor hebben gestreden maakt (nu de crisis hopelijk aan het einde komt) nog een laatste terugkeer. Op zondag 23 mei (1e pinksterdag) om 20.00 speel je via kcdoorn.nl mee met de moeilijke maar oh-zo-gezellige online quiz. Strijd met elkaar nog 1 keer voor alle roem en eer welke deze titel met zich meebrengt.

Garage Sale

Daarnaast heeft de actiecommissie een nieuwe actie in het leven geroepen. Via de garage sale brengen we vanuit de hele club spullen, diensten en ideeën bij elkaar om een leuk centje voor de club op te halen terwijl jij er een boel gave spullen aan kan overhouden. De aanbiedingen zijn al vors maar meer is altijd welkom. Je kan nog tot zaterdag je ideeën insturen naar de commissie. Zondag tijdens de quiz maken we het aanbod bekend en gaat de sale van start!

Het is misschien niet zoals we het gewent zijn. Maar het pinksterweekend is en blijft van KCD. Zet het in de agenda en feest zondag digitaal met ons mee!