Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Zaterdag is er weer eens een gesplitst programma. De jeugd speelt in de ochtenduren, de senioren in de avond. Maar het wordt best leuk zaterdag vanaf 10 uur in Steinheim.

Eerst ontvangt de D koploper Woudenberg. Een sterk team maar in Woudenberg was er sprake van een spannende wedstrijd met een minimale nederlaag. En de D haalt mooie resultaten de laatste weken.

Daarna speelt de C tegen de Corvers. Onze C speelde pas vier zaalwedstrijden maar heeft wel zes punten. Qua verliespunten doen ze het dus heel goed. Bij winst hebben ze dus nog kans op een (gedeelde?) eerste plaats.

Tenslotte het klapstuk van de ochtend. Onze B, inmiddels grossier in titels, ontvangt Antilopen. Met nog drie wedstrijden te gaan heeft die ploeg zes verliespunten meer. Dat geldt trouwens ook voor Reeuwijk. Bij winst (en zelfs een gelijkspel) pakt de B dus weer een taart! Het begin van elke wedstrijd is vaak wat moeizaam maar als de zaak eenmaal loopt is het genot om deze ploeg te zien. We verwachten dus veel supporters om de B in de strijd naar het kampioenschap te steunen.

12 uur Steinheim!!