Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Beste leden,

Een paar weken geleden ontvingen jullie de factuur van de tweede incassorun van dit seizoen. Doordat ik een verkeerd ‘vinkje’ heb aangezet kwam deze factuur bij een deel van jullie veel later dan gepland binnen. De bedragen van deze facturen zijn in maart van jullie rekening worden geïncasseerd.

De derde factuurrun van dit seizoen wordt, door het verwijderen van het ‘vinkje’, op de oorspronkelijk geplande tijd verstuurd. Deze factuur is deze week bij jullie binnengekomen of zal de komende week verstuurd worden. De incasso daarvan zal ik, ook wat uitstellen zodat we jullie rekening niet ineens belasten. Deze incasso run zal rond 15 april bij jullie worden belast.

Mijn excuses voor het verkeerde ‘vinkje’!

Vragen? Weet me dan te vinden!
Anja Leppink
Penningmeester KC Doorn
penningmeester@kcdoorn.nl