Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Het veldseizoen gaat weer beginnen! Goed moment om weer even de regels scherp te krijgen. Het is van belang dat jij je afmeldt voor een wedstrijd bij je trainer(s) en en de wedstrijdsecretaris (Mees). Dit laatste gaat helaas niet altijd goed! Het verzoek vanuit de wedstrijdsecretaris is dat je zo snel mogelijk afzegt, mocht je er een keer niet zijn. Controleer dus vast je agenda voor het hele veldseizoen! Graag uiterlijk afmelden om 18:00 op de woensdag voor de wedstrijd, dan kunnen er na de trainingen meteen invallers geregeld worden.

Tot slot een bericht vanuit de TC. Eerder hebben wij opgeroepen om te kijken of je zo veel mogelijk kan invallen. Aan dat verzoek is veel gehoor gegeven, waarvoor onze dank! Dit blijft nodig op het veld dus blijf daar rekening mee houden.

Ondanks jullie en onze inzet zien we dat we er best veel wedstrijden uit moeten halen de laatste tijd, en niet altijd door ziekte. Zorg dat je de zaterdagen vrijhoudt om met je team te korfballen. Zeker nu het allemaal weer mag blijft het leukste om gewoon met je team te spelen op zaterdag.

Heel veel succes het komende veldseizoen. We zien jullie op het veld!