Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Hoi iedereen!

Morgen is het weer zo ver: koningsdag! Dit betekent dat wij namens de club weer vertegenwoordigd zijn op de markt. Na twee jaar afwezigheid wordt het hoog tijd dat wij ons daar weer eens laten zien. Wij zullen ons bezig houden met het verkopen van Popcorn, Chips, Suikerspinnen en Snoepjes. Ook willen wij deze dag zo veel mogelijk mensen laten zien wat voor een leuke club wij zijn en mensen kennis laten maken met korfbal!
Voor deze dag zijn wij ook weer op zoek naar vrijwilligers die ons komen ondersteunen en helpen op die dag.

Dit kan in 2 shiften:
8.00 tot 12.30
12.30 tot +- 17.00

Alle hulp is welkom, ook als je maar een deel van de shift of misschien zelfs de hele dag kan. Om je hiervoor aan te melden kan je een mailtje sturen naar actiecommissie@kcdoorn.nl. Een appje kan natuurlijk ook.
of bij Niek, Aniek, Allard, Marco of Gert

Met vriendelijke Groet,
Actiecommissie KCD