Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Dat is alweer even geleden. KCD won na een fantastisch gevecht met Spirit de titel in de derde klasse en mocht zich 2e klasser noemen. Nu ligt er weer een kans om op dat niveau te gaan spelen. Nu de ploeg de poule met Midlandia, Hebbes en ESDO ongeslagen won, wacht de play off tegen Fortissimo. Een ploeg die lang op een nog hoger niveau speelde en ongetwijfeld alles in het werk zal stellen om weer omhoog te gaan.

Dat wordt dus een kraker, te beginnen in Steinheim. Het wordt al een fijne dag met oefenwedstrijden voor alle vijf jeugdteams (ja, we hebben er een F bij!) op ons veld maar rond twee uur zijn we allemaal klaar en kunnen we richting Steinheim om de sfeer op te bouwen.

En om kwart over vier start de titanenstrijd. En dan is echt alle steun voor ons eerste nodig. We rekenen op de gehele vereniging om KCD aan te moedigen en te zorgen dat er een goed uitgangspunt wordt gecreëerd. Want op Paaszaterdag is de return waarna de beste van de twee omhoog mag! Na een drankje in Steinheim kunnen we de wedstrijd dan uitgebreid nabeschouwen bij ons KCD eetcafé. En er is feest na!

Kom in groen en wit en maak er een topzaterdag van.

Kwart over vier, Steinheim, be there!