Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Zaterdag zijn er bijna klokje rond korfbalwedstrijden op ons veld. Om 9 uur starten de D en de F al met hun wedstrijd en daarna komen al onze teams in actie met als afsluiter KCD 3 die om ongeveer half acht (!!) de palen uit de grond zullen halen.

Allemaal leuke potjes met veel sfeer natuurlijk maar uiteraard springt de wedstrijd van het eerste er uit. Vorige week een teleurstelling tegen de Eemvogels waardoor er spanning staat nu rode lantaarndrager ESDO op visite komt. In de zaal en in Kockengen op het veld is steeds gewonnen, maar dat ging nooit zonder slag of stoot. Om helemaal zeker te zijn van derde klassebehoud is winst nodig. Daarvoor zal de ploeg veel steun nodig hebben. Vanaf deze plek een dringende oproep die steun aan de ploeg te geven en respect te tonen voor scheidsrechter en tegenstander. In dat opzicht verwachten we van iedereen een betere prestatie dan vorige week zaterdag.

Tweede hoogtepunt blijft natuurlijk het KCD Eetcafé, ditmaal met saté. KCD kennende zal menigeen weer willen mee eten. Morgen hebben we een droge dag dus feitelijk valt er niets te verzinnen om niet naar het veld te komen.

Kortom, zaterdag: be there!!