Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

KCD is er in geslaagd Cor van Dijk voor komend seizoen aan te trekken als de nieuwe trainer van KCD. Na zijn actieve periode als korfballer bij Haarlem en Fortissimo legde hij zich toe op het trainerschap. Dat doet hij inmiddels een kleine dertig jaar. Daarmee heeft KCD een zeer ervaren trainer in huis gehaald. Cor heeft zes jaar bij de Eemvogels gewerkt. Een qua omvang en niveau met KCD vergelijkbare vereniging waar hij de nodige successen mee heeft behaald en in een goede sfeer heeft kunnen werken. Cor kent KCD goed en hoopt ook bij de Doornse club een mooie en succesvolle periode te hebben. Cor is getrouwd met Wil, heeft een zoon en dochter (Tom en Linda) en zes kleinkinderen.

Woensdagavond 8 juni werd het contract getekend in aanwezigheid van de selectie. KCD neemt na drie seizoenen afscheid van Paul Kraan en Ton Bakhuizen die de club in de zaal in drie seizoenen van de vierde naar de tweede klasse brachten en op het veld een goede derde klasser maakten. Met het aantrekken van Cor hoopt KCD deze opgaande lijn vast te houden en een aantrekkelijke vereniging te blijven voor korfballers in de regio.