Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Het is al even bekend maar we hebben een nieuwe hoofdsponsor gevonden in Ningaloo. De hoofdsponsor heeft voor alle leden nieuwe shirts aangeschaft. Dit betekent dat de hele club er vanaf zaterdag 24 september uniform bijloopt. Dit betekent ook dat de spelende leden hun individuele shirt niet meer hoeven aan te schaffen en te gebruiken. Komende woensdag 21 september krijgt elk team een shirtjes tas uitgedeeld. Het verzoek aan de teamouders van de jeugdteams en de aanvoerders van de seniorenteams om de tassen deze avond vanaf 19:00 in de kantine bij Laura Briedé op te halen.

Met betrekking tot de sponsorkleding gelden de volgende zaken:

– De shirts zijn voor het gehele team; we krijgen dus teamtassen.
– De shirts blijven in eigendom van de club.
– De shirts worden gezamenlijk gewassen en mogen dus niet los met de spelers/speelsters mee naar huis.
– De shirts blijven in het beheer van de teams tot het einde van het seizoen. Aan het einde van het seizoen worden de tassen weer compleet ingeleverd bij de club
– Voor de jeugdteams worden de teamouders gevraagd de verantwoordelijkheid voor de shirtjestassen op zich te nemen (denk hierbij aan een was schema voor de ouders)

De selectie
De selectie (KCD 1 & 2) ontvangt naast de teamtassen met de wedstrijdshirts ook een trainingspak en inschietshirt. Deze items worden ook komende woensdag uitgereikt. Deze kleren worden op persoonlijke titel uitgereikt en mogen dus wel mee naar huis worden genomen. De kleren blijven echter wel eigendom van de club. Er dient voor ontvangst getekend te worden. Ook deze items worden aan het eind van het seizoen weer ingenomen door de club. Het trainingspak en het inschiet shirt mogen uitsluitend op wedstrijddagen worden gedragen.

Kledinglijn KCD
Naast de sponsorkleding onderzoekt KCD de mogelijkheden om een kledinglijn beschikbaar te stellen voor alle leden. We hopen dit komend najaar 2022 vorm te geven zodat iedereen eigen KCD kleding kan bestellen.

Attentie
Aanstaande zaterdag zal op ons veld het krijgen van een uniforme outfit voor de gehele club stevig worden gevierd. Alle teams worden om kwart voor drie in het nieuwe shirt op het veld verwacht. Nadere berichten volgen maar houd hier vast rekening mee!!