Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Dat klinkt dwingend. Een beetje wel, ja. Woensdagavond heeft iedereen zijn nieuwe outfit gekregen. Cadeautje van de sponsors zodat heel KCD er vanaf zaterdag uniform bijloopt. Iedereen blij, hopen we.

En daarom is er vanaf zaterdag drie uur een feestje op ons veld. Na de wedstrijd van het tweede worden de shirts en trainingspakken formeel door hoofdsponsor Ningaloo en subsponsor Heuvelrug Keukens overhandigd aan KCD. Ook nieuwe jeugdsponsor Bronsvoort Blaak Architecten BNA krijgt dan aandacht. Daar willen we graag alle KCD’ers in hun shirt bij aanwezig hebben.

Daarna speelt het eerste en na die wedstrijd wordt een groepsfoto gemaakt waarop we alle KCD’ers in hun nieuwe shirt willen vastleggen. Dat wordt daarna allemaal afgesloten met een drankje en een hapje.

Tenslotte is er het KCD eetcafé.

Op een rij:
15.00 uur            aanwezig in nieuw KCD shirt
15.00 uur            formele overdracht tenue aan KCD
15.00 uur            aandacht voor onze nieuwe grote sponsors
15.30 uur            KCD 1 speelt
16.35 uur            grote groepsfoto van alle KCD’ers in hun shirt
16.40 uur           drankje en hapje voor alle KCD’ers
Afsluitend           KCD eetcafé

We hopen iedereen te ontmoeten op ons veld en er een geweldige en gezellige middag van te maken!

Het Bestuur