Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Lieve pinksterkampvrienden,

Pinksterkamp 2023 mag dan nog ver weg zijn, wij zijn al druk bezig met pinksterkamp 2024. Daarbij hebben wij jullie hulp hard nodig. Na vele mooie jaren op bezoek te zijn geweest bij de Willy Hoeve, wilden we onze blik verruimen. Dus zijn wij op zoek gegaan naar mogelijke nieuwe locaties. Locaties zijn er in overvloed, maar de perfecte vinden is niet gemakkelijk. Soms waren ze te klein, te lelijk, te dichtbij andere mensen, met een sporthal naast je bed, in de achtertuin, of totaal niet te betalen. Vandaar onze vraag, wie heeft de gouden tip?Deze persoon zal uiteraard in het zonnetje gezet worden en bekroond worden tot Mr. of Mrs. Pinksterkamp 2024.

Heb je daarnaast input op de volgende onderwerpen? Spam ons dan vooral via pinksterkamp@kcdoorn.nl

  • Waar moet een locatie aan voldoen? 
  • Hoeveel mag het kosten? 
  • Hoe ver of dichtbij mag het zijn? 
  • Moet je binnen kunnen slapen?
  • Is de caravan mee een pré?
Veel liefs, De Pinksterkampcommissie 
(M)anouk, Mattijn, Mees en Merel