Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Het begin van het zaalprogramma voor KCD is niet bepaald eenvoudig te noemen. Vorige week op visite bij een meer dan gedegen tweede klasser en dan zaterdagavond bezoek van de topfavoriet voor de titel. Je zou een eenvoudiger begin wensen.

Overigens was de kennismaking met die tweede klasse in Veldhoven niet eens zo gek. Na een onwennig begin speelde KCD goed mee maar kwam uiteindelijk toch wat tekort. Een dergelijk begin zal zaterdag in Steinheim vermoedelijk direct fataal zijn. Viking staat op het veld fier bovenaan en dus moet ons eerste hopen op een derbysfeer en massale steun van het publiek.

Dat zal een ding zijn, want er zal best hier en daar Sinterklaas gevierd worden, maar laten we Sint en zijn Pieten na drie zware weken een korte avond gunnen: dit prachtige affiche geeft ongeveer half negen als aanvangstijd aan, dus iedereen kan dan Steinheim opzoeken.

Daarvoor spelen vanaf 18 uur ons 2e en 5e hun eerste zaalwedstrijd. Een heerlijk avondje korfbal ligt dus in het verschiet. En hopelijk zijn er surprises!!

Zaterdagavond Steinheim: vanaf 18 uur en om 20.35 de kraker: be there!