Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

We hopen dat jullie hebben genoten van de feestdagen en wensen iedereen het beste wensen voor 2023. Zowel in het korfbalveld als daarbuiten. Natuurlijk zijn de buikjes misschien nog wat rond van veel eten en weinig sporten, dus laten we vooral ook kijken wanneer we weer mogen korfballen!

Komende maandag gaat het circus weer van start. Vanavond zijn er dus nog geen trainingen! Let wel op, want we starten vanaf maandag met een kleine aanpassing in de trainingstijden. KCD 4 & 5 wisselen op woensdag van tijd met de selectie. De bijgewerkte trainingstijden vindt je hier.

Hoewel het trainen nog even moet wachten zijn er zaterdag wel al wedstrijden. Onze A1 heeft om 12:00 een competitiewedstrijd in Harmelen en KCD 2 speelt om 11:30 in Steinheim een oefenwedstrijd tegen het team van trainer Ivo.

Mocht je dus zin hebben om alvast wat korfbal te zien kan dat, anders zien we je volgende week gezellig weer in de zaal!

De TC