Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Zoals jullie weten is de TC op zoek naar commissieleden. We zijn blij te kunnen melden dat Philip zich heeft aangeboden om een plek te vervullen. Zoals gebruikelijk zal de samenstelling van de TC voor seizoen 2023/2024 op de ALV begin volgend jaar worden vastgesteld.

Binnen de TC kampen we echter dit jaar ook al personeelsproblemen. We zouden daarom graag Philip alvast betrekken bij de TC, deze extra hulp is namelijk zeer welkom. Omdat we hiermee gedurende het seizoen de samenstelling van de commissie veranderen willen we alle leden de kans geven om eventuele opmerkingen of bezwaren te uiten. Mochten deze er zijn vragen we je dit uiterlijk 10 februari in persoon of via de mail te laten weten aan het bestuur (bestuur@kcdoorn.nl). Mochten er geen opmerkingen binnen komen zal Philip vanaf 11 februari lid zijn van de TC voor seizoen 2022/2023.

Wij zijn nog altijd op zoek naar leden die de TC willen versterken. Ben jij benieuwd of het iets voor jou is? Spreek iemand van ons aan of mail naar tc@kcdoorn.nl.