Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Zaterdag de derby voor ons eerste: Viking wacht in Wijk bij Duurstede. Na een flitsende start zijn de Wijkers een klein beetje teruggevallen naar een vierde plaats maar de promotiekansen zijn nog volledig intact. Bij KCD was de hoop op een mooie serie uitslagen gerezen na de zege op EKCA, maar SDO zette ons vlaggenschip weer met beide benen op de grond en tegelijkertijd dik in de degradatiezorgen.

In Doorn was de start voor KCD indertijd hoopgevend, maar Viking vloog er daarna overheen met een 14-25 eindresultaat. Laat die start nu juist een zorgenkind geworden zijn. Zowel in Arnhem als afgelopen zaterdag startte KCD ronduit beroerd. Als dat in Wijk ook het geval is, kan de ploeg net zo goed thuis blijven, want dit Viking is echt te goed om te denken dat je met 50 minuten korfbal wel een resultaat kunt neerzetten.

En anders? De thuiswedstrijd tegen Zwaluwen en het vervolg van de wedstrijd tegen SDO geven aan dat KCD heus wel wat in de mars heeft. Hopelijk komt dat er zaterdag volledig uit. Dan is een interessante strijd te verwachten. Uiteraard is elke steun van de kant gewenst. Gelet op de rest van het KCD-programma kunnen er veel supporters mee. Mooie tijd ook; je hebt daarna nog wat aan je avond.

Zaterdag, 18.50 uur Wijk: Viking-KCD, be there!