Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Een beetje flauwe titel ditmaal maar na twee vrije korfbalzaterdagen kriebelt het weer behoorlijk. KCD treedt weer aan. Wie de ploeg aan het werk wil zien moet wel een stuk reizen want DKB staat te wachten. En dat betekent een trip naar Brabant. Al om even voor half één zal daar worden ingefloten voor een wedstrijd met grote belangen. Ons eerste staat 5e en DKB 7e maar er is maar één punt verschil. De nummers 7 en 8 degraderen dus dit is een regelrechte kraker. Zowel DKB als KCD hebben de afgelopen tijd een groeiende vorm getoond. DKB heeft de laatste vier wedstrijden 6 punten gehaald en ons vlaggenschip was goed voor 5 punten. Je zou zeggen dat beide teams te goed zijn voor degradatie. In Doorn werd het 26-21 maar het was heel lang super spannend.

Kortom, KCD heeft supporters nodig. Het is even rijden maar dan heb je ook wat:

Zaterdag, 12.25 uur, sporthal Naestenbest Best: be there!