Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

De afgelopen periode zijn er met de trainer, de spelers van het eerste team en de TC gesprekken geweest over de training van KCD. Zeker omdat KCD graag een trainer wil hebben die twee keer per week kan trainen, is begin dit kalenderjaar besloten het contract met Cor van Dijk niet te verlengen en op zoek te gaan naar een nieuwe trainer. Die is inmiddels gevonden. Komend jaar zal Arnoud van Otterloo uit Kockengen KCD gaan trainen. Meer daarover zal later bekend worden gemaakt.

Intussen gingen de gesprekken door. Uit de daaruit voortkomende informatie heeft het bestuur helaas moeten concluderen dat er onvoldoende vertrouwen is binnen het gehele eerste team om het seizoen met Cor van Dijk volledig af te maken. Vandaag hebben we daarover met Cor gesproken. Hij betreurt onze beslissing zeer maar begrijpt dat dit een voor ons onvermijdelijk besluit is.

Als bestuur vinden we het zeer verdrietig dat we een zo pijnlijk besluit hebben moeten nemen, maar we zagen geen andere opties meer. Wij danken Cor voor alles wat hij voor ons heeft gedaan dit seizoen.

Voor de coaching a.s. zaterdag is een éénmalige oplossing gevonden. Het bestuur is met de TC druk bezig om een goede oplossing voor de rest van dit seizoen te realiseren. Zodra daarover meer bekend is, zal dit worden gecommuniceerd.

Het bestuur