Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

De grote beslissingen vielen afgelopen week: de A werd overtuigend kampioen in eigen huis door directe concurrent Telstar met liefst 15-5 te verslaan. Voor het tweede ging de ultieme promotiekans verloren omdat de gelijkmaker van Syb in de slotminuut toch nog in de slotseconde door Zwaluwen werd overtroefd: 20-19. Helaas werden beide wedstrijden overschaduwd door een zware KCD knieblessure. Krukken zijn dus weer volop te zien langs de lijn.

Dat betekent dat de laatste zaterdag in de zaal op zich spanningsloos kan verlopen. Alleen de eer staat op het spel. In Steinheim spelen alle vijf seniorenteams nog voor eigen publiek.

Vanaf 11 uur bouwen we mooi op, te beginnen met het vijfde. Na het vierde komt kampioen KCD 3 in het veld om daarna nog eens in het zonnetje gezet te worden waarna het tweede ongetwijfeld mooi wil afsluiten. Even voor vier tenslotte treedt het vlaggenschip aan. Een prima jaar in de tweede klasse heeft het achter de rug. Bij winst op het bezoekende EKCA wordt een 50%-score gerealiseerd en dat is ronduit mooi.

Eigenlijk kunnen we dus lekker, zonder hartkloppingen korfbal kijken. Voor de spelers is de zaal geweldig maar het verlangen naar ons eigen clubhuis groeit. Daarom nog één keer na het eerste een gezellig samenzijn in Steinheim en dan weer naar buiten.

Zaterdag: open huizendag. Niet doen, voor gratis onbetaalbaar plezier: Steinheim. Be there!