Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Een bijna compleet programma op eigen veld, is dat niet heerlijk?

Vanaf half tien starten de jongste teams met hun wedstrijden en dan loopt het vanaf half twaalf over in een groot seniorenprogramma. Groot, maar niet meer compleet omdat op het laatste moment de wedstrijd van het 2e verschoven is naar een later tijdstip.

Natuurlijk gaat de grootste belangstelling uit naar ons eerste dat om half vier aantreedt. De ploeg staat trots bovenaan en gaat ongetwijfeld proberen om ook op het veld 2e klasser te worden. Zwaluwen en EKCA volgen op twee punten dus er moet direct scherp gestart worden. Op papier moet dat lukken want rode lantaarndrager OJC komt op bezoek, maar de verschillen in de poule zijn klein –gelet op de doelsaldi van de teams- dus voorzichtigheid is geboden.

Hopelijk wordt het een sfeervol dagje; de weersverwachtingen zitten er steeds naast de laatste tijd, dus alle reden het luchtkussen neer te zetten en er ook voor de kinderen weer een heerlijke happening van te maken.

Ik zou zeggen: 22 april, typisch KCD-dagje: be there!!