Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Beste leden, ouders, familie en vrienden,

Op woensdag 20 september organiseren we de KCD Kangoeroedag. Op deze dag komen van de basisscholen uit Doorn de groepen 1 en 2 (korfbal) spelletjes doen op ons veld. Het doel hiervan is kinderen kennis te laten maken met korfbal en gezond te laten bewegen.

We verwachten meer dan 200 kinderen op deze dag. Zij zijn vanaf 10.00 tot ongeveer 12.00 op ons terrein bezig met de spelletjes. Om dit in goede banen te leiden hebben we veel vrijwilligers nodig. Daarom willen we jullie allen vragen om te komen helpen op deze woensdag ochtend. De verwachting is dat je als vrijwilliger van ongeveer 08:30 tot 12:30 bezig bent. Dat is inclusief een door ons verzorgde lunch. Als vrijwilliger begeleid je een groepje van 5 a 6 kinderen of ben je bij een van de spelletjes de spelbegeleider. Daarnaast zoeken we ook EHBO’ers en parkeerwachters.

We zijn op zoek naar ongeveer 40 vrijwilligers, dus alle hulp is heel erg welkom. Daarom vragen we de leden om buiten hun eigen deelname ook rond te vragen of familie, vrienden of andere geïnteresseerden kunnen helpen. Aanmelden kan via ledenwerving@kcdoorn.nl of direct bij Laura, Merel, Rosalie of Sybren.