Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Zoals ieder jaar zijn hier de conceptopstellingen voor het komende seizoen. Wij willen als TC enige uitleg geven over hoe wij tot deze opstelling zijn gekomen. Dat deze zo laat is komt doordat wij tijd nodig hadden om alle opties te bekijken. Ook is de conceptopstelling bij het bestuur besproken om onze motivatie van keuzes toe te lichten. Het bestuur staat achter de keuzes die wij als TC gemaakt hebben.   

Senioren: 

Allereerst is geconcludeerd dat spelen met vijf teams voor de club het beste is. Met vier teams hebben wij diverse teams van zes om zes spelers. Snelle som maakt dat je dan maar 66,6% van de wedstrijden speelt.  

Vervolgens is de vraag waar je dan op selecteert. Het antwoord daarop is dat er in eerste instantie op sterkte geselecteerd wordt. Daarnaast wordt ook gekeken naar de speelbaarheid/plezier en vervolgens de voorkeuren van de spelers met eerdergenoemd uitgangspunt dat wij als korfbalclub vijf teams willen hebben waar op niveau kan worden gekorfbald. 

Deze overwegingen hebben ertoe geleid dat wij op onderstaande opstelling uitkomen. Hierbij moet opgemerkt worden dat er nog plekken in het vierde opgevuld gaan worden vanuit het derde. De TC zal in de voorbereiding op het nieuwe seizoen de groep volgen om te kijken wie er uiteindelijk in het vierde team komen te staan.

Mocht je naar aanleiding van deze opstelling nog vragen of opmerkingen hebben, spreek ons vooral aan, stuur een mail naar tc@kcdoorn.nl of stuur een appje. 

Selectie KCD 3KCD 4KCD 5
BirgitNiek LauraPaul Daniëlle GlennBianca Philip
EsmeeTim Roelien Mattijn Caroline ThomasJacqueline Peter
NienkeAllardMerelSamDianeRobJolineAndreas
MyrtheSybrenRosalie Marco Afvaller 3Afvaller 3 Janneke Jochem
LotteFonsSifraBo Rune Afvaller 3Afvaller 3
Anouk JasperFemke Niels
JonnaNils
MeijkeGert
AniekMees

Junioren: 

Voor de junioren is het vooral belangrijk iedereen zo veel mogelijk op eigen niveau te laten spelen. Wij denken dat met onderstaande opstelling te kunnen bewerkstelligen. Ook hier geldt, mocht je naar aanleiding van deze opstelling nog vragen of opmerkingen hebben, spreek ons vooral aan, stuur een mail naar tc@kcdoorn.nl of stuur een appje. 

KCD A1KCD B1KCD C1KCD D1KCD E1
Anna LukeCarice Bram SophieSiemLeaLissaTies
Nienke Nino Nienke Thijs JoyceFeddeSarahElyzabeth Hidde
Noëlle JasperBoukje WardFloraine MaartenVeerleMarit
RachelleStephan Joy DaanSebastiànDelylaNora
ElsaJasper
FloortjeSilvijn
Vera