Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Het galmde al een beetje rond in de wandelgangen maar nu is het officieel. Op zaterdag 22 juli is het KCD schutterstoernooi! Hier zullen we door middel van potjes ‘tienen’ de beste schutters van de club (en daarbuiten) kronen. Gelukkig komt er bij tienen niet veel beweging kijken dus is het een perfect toernooi voor midden in de zomer.

In tweetallen gaan we potjes ‘tienen’. Voor wie het niet kent: Dat zijn 2 korven tegenover elkaar. Er wordt om de beurt geschoten en het doel is om als eerste 10 doelpunten te hebben behaald. Het toernooi is zaterdagmiddag tussen 13:00 en 17:00 gevolgd door een eetcafé en tijd voor een drankje.

Elk tweetal mag uit maximaal 1 spelend lid van KCD (komend én afgelopen jaar) bestaan. We willen namelijk graag onze gezellige sfeer delen met mensen die hier misschien nog niet bekend mee zijn. Denk hierbij aan je ouders, vrienden, familie of collega’s. Ga dus vooral op zoek naar iemand die je graag een keer laat zien hoe leuk korfbal of KCD is!

Let op: Er is geen leeftijdsgrens maar er wordt op seniorenkorf hoogte gespeeld.

Wil jij mee doen met dit gezellige mid-zomer toernooi? Geef je dan uiterlijk 15 juli hieronder of direct bij Sybren op: