Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Eind vorig seizoen hebben we drie zaterdagen proefgedraaid met een Kangoeroe-groep. Dat zijn kinderen vanaf drie jaar die lekker bij ons in een korfbalsfeer willen spelen en sporten. Dat werd een succes dus gaan we daar vanaf september mee door. De groep start op 2 september en dan gaan we om tien uur een klein uurtje aan de gang. Op eigen veld en we gaan door tot zaterdag 14 oktober, want dan is de laatste jeugdwedstrijd. Daarna gaan we begin november in de zaal aan de gang.

Laura draait de groep, maar er is hulp nodig. Gelet op de leeftijd en de verwachte omvang (en groei!) is het wenselijk dat er in elk geval elke zaterdag vier KCD’ers klaar staan. Ook al kun je niet elke zaterdag, is je hulp zeer gewaardeerd.

Je kunt je direct opgeven bij Laura via 0623570776.

Dank!