Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

We mogen een aantal nieuwe sponsors verwelkomen. Nummer twee is OranjeMN Verzekeringen.

OranjeMN is een allround schade- en leven-kantoor dat gerund wordt door Cuno Visser, de vader van Nino die bij ons in de A speelt.  OranjeMN bedient zowel de particuliere als de zakelijke markt. Voor particulieren is er het voordeel van een lokaal adres en kennis van de plaatselijke/regionale situatie waarbij voortdurend gestreefd wordt naar partnerschap met de klant richting de verzekeraar. Voor de zakelijke markt is de aanpak ingebed vanuit management aandachtsgebieden als bedrijfscontinuïteit, aansprakelijkheid, personeel en financiële risico’s. Ontzorgen is de doelstelling. Cuno is via o.m. zijn website bereikbaar. Hij is ook regelmatig op het veld, dus ook daar kun je hem contacten.

We zijn blij met OranjeMN Verzekeringen als nieuwe bordsponsor en hopen op een lange samenwerking.