Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

De huidige hoofdtrainer Arnoud van Otterloo heeft zijn contract bij KCD voor een jaar verlengd. De club is blij dat Van Otteloo ook in het seizoen 2024-2025 langs de zijlijn staat. Met de verlenging van het contract begint Arnoud aan zijn tweede jaar als hoofdtrainer bij KCD.

Zowel voor TC en bestuur als Arnoud zelf was verlenging een logische keuze. Arnoud is een zeer betrokken toegankelijke trainer en dit sluit goed aan bij de selectie van KCD.  Er wordt met de selectie  gewerkt aan een dynamisch korfbalspel. In het eerste helft van het veldseizoen zijn hier al mooie resultaten behaald. In de zaal heeft de ploeg het zwaarder maar alles nog in eigen hand. De progressie is te zien en daarom is het een logische keus om in ieder geval nog één seizoen met elkaar door te gaan. Daarnaast is er een optie opgenomen voor nog een seizoen.

Voorzitter Johan Kraan is ook erg tevreden met de verlenging: “Arnouds persoonlijkheid past goed binnen onze club en bij onze selectie. We zijn dan ook erg blij dat Arnoud ten minste een jaar voor deze groep staat en dus hooftrainer blijft bij KCD. Met hem kunnen we verder bouwen aan het team zodat we bij KCD van leuk aantrekkelijk korfbal kunnen blijven genieten”.