Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

De 2e helft van de zaalcompetitie begon, zoals de eerste. KCD won weer ruim van Rheko (ondanks een 9-2 achterstand!) en koploper Telstar gaf Revival weer een pak slaag. Is dat een voorbode van allerlei herhalingen? Hopelijk niet want dat zou betekenen dat ons eerste verder geen punten meer pakt. En dat is op het oog met degradatie geen fraai vooruitzicht.

Maar om nou te zeggen dat alles zaterdag a.s. anders wordt…Telstar komt op visite. De ploeg is ongenaakbaar, heeft een doelsaldo van ruim negentig na 8 wedstrijden en staat inmiddels ver voor op de rest. Geen eer aan te behalen, zou je zeggen.

Of toch wel? Absoluut. Bijvoorbeeld door een goede wedstrijd te spelen (net als indertijd in Hoevelaken) en daarmee vertrouwen te tanken voor de volgende belangrijke wedstrijden. En door zo lang mogelijk aan te haken.

Met de steun van het publiek moet dat lukken. Ditmaal geen middagwedstrijd, maar een potje op de late avond. Half negen in Steinheim.

Direct daarvoor speelt KCD 2 tegen Fiducia. Dat zou wel eens een heel spannende wedstrijd kunnen worden!

Overdag spelen bijna alle andere teams. Op de E na hebben die allemaal nog kans op een kampioenschap. Alle reden om ook die teams te steunen. Maar in elk geval zaterdagavond naar…

Een avondje KCD, Steinheim: be there!