Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

De laatste drie competitieronden zijn aanstaande. Met nog veel op het spel. Zo wordt ons derde in Barneveld bij een gelijkspel tegen DWS kampioen. En blijft de D bij winst om 11 uur in Steinheim nog steeds koploper RDZ op de voet volgen. En moet de A in Geldermalsen winnen om de kampioenskansen in leven te houden in een rechtstreeks duel met koploper Animo.

Om 12 uur speelt de C tegen Kesteren. Eén punt is genoeg om niet meer ingehaald te worden. Dat moet voor de ploeg, die met 20 uit 10 op kop gaat, lukken. Dat wordt dus feest.

Hopelijk weet ons tweede daarna ook te verrassen tegen Dalto.

Om half drie staat dan het hoofdgerecht op het programma: KCD-Sparta. Voor ons eerste staat er nog steeds veel op het spel. Veilig is de ploeg niet, maar alles is in eigen hand. Dat zou getoond moeten worden tegen de ploeg uit Nijkerk. Die is nagenoeg uitgeschakeld voor promotie en dat mag verrassend heten. In Nijkerk speelde KCD lang goed mee. Feitelijk waren er reële kansen op een resultaat maar in de slotfase pakte Sparta toch de punten. KCD uit en thuis is een verschil, hebben de volgers inmiddels kunnen constateren. En dat betekent dat er kansen liggen. Als de ploeg daar werkelijk in gelooft, wordt het een mooie middag. Daar is natuurlijk nog wel één element bij nodig: steun vanaf de tribune. Kortom,

Steinheim, half drie KCD-Sparta Nijkerk, be there!