Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Dit bericht ontvingen we van het KNKV

Elk jaar verzorgen we in samenwerking met onze KNKV-docenten opleidingen en clinics. Daarnaast leiden we ook jaarlijks nieuwe docenten op. Dit jaar staat er op 29 juni een opleidingsdag voor KNKV-docenten gepland in Ermelo.

Zijn er binnen jouw vereniging potentiële docenten?
Wij denken van wel! We vragen je daarom om binnen jouw vereniging te peilen of er potentiële KNKV-docenten rondlopen, die het wel zien zitten om door ons opgeleid te worden. Niet alleen fijn voor ons, maar ook voor jullie: een KNKV-docent kan namelijk laagdrempelig trainers opleiden binnen je vereniging, in samenwerking met het KNKV.

Mogelijkheden voor diverse opleidingen
We zoeken nieuwe docenten voor:

  • ‘Training geven: de basics’ – In deze clinic staat het trainbaar maken van de korfbalacties centraal. Je helpt trainers met de vier inzichten van trainerschap en geeft inzicht in hoe kinderen plezier maken en betrokken blijven in een training.
  • ‘Veelzijdig Bewegen’  – In deze clinic staat het spelenderwijs in contact komen met korfbal voor kinderen centraal. Diverse motorische vaardigheden komen aan bod en het variëren binnen oefeningen wordt benadrukt.
  • ‘KT2’ – Dit is de startopleiding voor trainers van het KNKV. Tijdens deze opleiding staan onder andere de korfbalacties centraal, cursisten maken een ontwikkelplan en geven training binnen hun eigen praktijkomgeving. De cursisten hebben een online leeromgeving waar ze werken aan opdrachten, beeldmateriaal uploaden en werken aan alle competenties van trainersontwikkeling. Als docent begeleid jij de cursisten door vier fases heen!

Wat bieden wij?
Als docent bij het KNKV krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. Wij bieden opleidingsmogelijkheden en de kans om door te groeien! Daarnaast ontvangen docenten een vergoeding van 21 euro per uur, plus reiskostenvergoeding.

Meer informatie en aanmelden
Wil je meer informatie of heb je een kandidaat gevonden die zich aan wil melden? Bekijk dan onze website.
Hopelijk mogen we ook van jouw vereniging mensen verwelkomen op 29 juni. Samen werken we aan een goed opgeleid kader!

Als je interesse hebt? Zie de website die hierboven is gelinkt. Laat het even weten bij de TC als je je daadwerkelijk aanmeldt. Zodat we zicht houden op onze kwaliteiten!