Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Op de komende jaarlijkse algemene vergadering zullen we officieel afscheid nemen van twee TC-leden: Wilma en Evelien hebben aangegeven dat het mooi is geweest. De enorme hoeveelheid tijd en ook de pittige omstandigheden waaronder gewerkt moet worden, hebben daar een belangrijke rol in gespeeld. Afgelopen dinsdag hebben we de laatste vergadering van dit seizoen gehad en binnen de TC hebben we van Wilma en Evelien afscheid genomen. Ook op deze plek nog eens hartelijk dank voor al het werk.

Gelukkig zal Wilma wel de oefenwedstrijden en scheidsrechteraanwijzing blijven doen. Heel fijn!

Diezelfde dinsdagvergadering hebben we een nieuw TC-lid verwelkomd: Anouk gaat de gelederen versterken. Na de JAV zal ze officieel lid zijn maar vanaf nu gaat ze volledig met ons meedraaien.

De TC