Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Stichting Sportief Korfbal Doorn

Sinds 2011 is de Stichting Sportief Korfbal Doorn (SSKD) opgericht. Deze stichting is verantwoordelijk voor het beheer van de sportaccommodatie op Sportpark Tuilland. De stichting is eigenaar van het clubgebouw inclusief de kleedkamers en huurt het sportveld van de gemeente.

Het bestuur van de stichting bestaat uit 3 personen: Peter Kranenburg (voorzitter), Niels Floor (penningmeester), Arnoud van Os (secretaris), Rogier Banis (beheer) en Hans van der Giessen (beheer).

Korfbal Club Doorn is de hoofdgebruiker van het complex. Deze vereniging heeft het eerste gebruiksrecht van alle faciliteiten. Daarnaast verhuurt de stichting het gebouw, de velden en spelmateriaal ook aan derden. De belangrijkste afspraak daarbij is dat dit geen nadelige gevolgen mag hebben voor de hoofdgebruiker KCD.

Het klein technisch onderhoud wordt door de stichting verzorgd. Groot onderhoud wordt door derden uitgevoerd of, in overleg met de hoofdgebruiker, door de leden van KCD. Het schoonmaakonderhoud moet door de gebruiker worden verzorgt. Dat kunnen dus leden van KCD zijn, of andere huurders van het complex.

Alle inkomsten die worden verkregen uit de verkoop van consumpties en huur zijn ten bate van de stichting. Aan het einde van ieder boekjaar zal de stichting inzage geven in de financiële verslaglegging van de exploitatie.

De accommodatie van SSKD is dus ook te huur voor sportactiviteiten en andere activiteiten zoals feesten en partijen (beperkt aantal per jaar). De huurprijs bedraagt € 50,00 en er is een verplichte afname van € 100,00 aan consumpties. Bij kinderfeestjes is deze verplichting € 50,00. Het zelf mee brengen van dranken is niet toegestaan. Het is wel mogelijk om zelf de etenswaren te verzorgen. De huurder is verplicht om de gehele accommodatie schoon achter te laten.

Aanvragen voor het huren van de accommodatie kan via stichting@sskdoorn.nl. Vragen omtrent de kantine, kantinediensten en agendabeheer kunnen gestuurd worden naar kantine@kcdoorn.nl