Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Zaterdag trekt de selectie naar Utrecht om op het Olympos-complex van de Universiteit Hebbes te bestrijden. Om half drie gaat het tweede proberen zich te revancheren voor de 5-11 thuisnederlaag. De groen witten slaagden er indertijd niet in om na een 5-5 ruststand de korf te vinden. Dat is inmiddels verbeterd, maar Hebbes is een onberekenbare ploeg. Bij winst wordt ons tweede een middenmoter, bij verlies wordt het een verblijf in de kelder.

Om vier uur speelt het eerste tegen het vlaggenschip van Hebbes. Die ploeg heeft twee punten meer dan KCD, maar gelet op de uitslagen zijn de Utrechters favoriet. Zeker omdat het eerste nog steeds vier basisspelers mist. Jort stroomt weer in, maar Bo en Lisanne ontbreken nog. Daar is de hoop voor 6 mei op gevestigd. Na Paul zal ook Merel dit seizoen niet meer in actie komen. De knieblessure kost haar zeker 2 tot 3 maanden en dus zullen we onze aanvoerder niet meer in het groen wit zien. Omdat Kim ook nog niet hersteld is, zal Sonja in de basis starten. Kijkend naar vorige week hoeft KCD zeker niet weggespeeld te worden maar in Doorn was Hebbes met 10-18 al veel te sterk. Het wordt dus een lastige middag. Steun is daarom van harte welkom. Te Utrecht… Be there!