Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Sponsoring bij KC Doorn

Een mooie gelegenheid om uw naam wekelijks onder de aandacht van mensen te krijgen, is het sponsoren van het eerste team van onze vereniging. Uw bedrijfsnaam zal op het gehele tenue, te weten op het shirt, optioneel op de tas en het trainingspak van dit team zichtbaar zijn. Daarnaast zal uw bedrijfslogo ook op de kleding van de begeleiding worden vermeld.De vereniging zal zorgen voor persberichten in de lokale media voor deze schenking door uw bedrijf. Ook zal er een teamfoto op de webpagina van het betrokken team worden geplaatst, waar tevens een link naar de website van uw bedrijf zal komen. Daarnaast zullen uw bedrijfslogo, bedrijfsnaam en adresgegevens, alsmede een link naar de website van uw bedrijf ook in het overzicht van de kleding- en shirtsponsors worden opgenomen.

Wij zijn erg tevreden dat we zoveel trouwe sponsoren hebben die interesse hebben in onze vereniging. Het logo van al deze sponsoren is terug te vinden op de homepage onze website.

Bike Totaal; Van den Berg Rijwielspeciaalzaak
Goudsnip Edelsmid en Juwelier
Van Leeuwen Kaas
Bakkerij Aalbertsen


Het streven naar betrokkenheid, zakelijke contacten, evenals goede public-relations en promotie, zijn zaken die wij als sponsorcommissie uitermate serieus nemen. KC Doorn heeft sponsorbijdragen nodig om de beoefening van de korfbal sport voor al haar leden mogelijk te maken, aangezien dit niet alleen gefinancierd kan worden uit de opbrengsten uit de contributiegelden, ondanks de inzet van vele vrijwilligers binnen de vereniging. De vraag naar een meer professionelere aanpak, opleidingen en begeleiding vraagt om steeds meer financiële armslag. De sponsorcommissie is een van de kanalen binnen de vereniging om dit samen met u als sponsor te verwezenlijken.

De sponsorcommissie is onder meer actief op het gebied van bordsponsoring, wedstrijdbal sponsoring, sponsorkleding voor onze teams.

Uit het bovenstaande begrijpt u wel dat wij zeer gebaat zijn bij uw financiële bijdragen in welke vorm dan ook. Wij hebben er als sponsorcommissie dan ook het grootste vertrouwen in dat wij samen met u een plaats vinden voor uw onderneming rondom de vereniging KC Doorn.

Uw bijdrage aan de vereniging zal zeker opgemerkt worden door de clubleden en bezoekers die wekelijks op onze korfbalveld en zaal aanwezig zijn. Bent u als ondernemer na het lezen van deze tekst geïnteresseerd onze vereniging financieel te ondersteunen in welke vorm dan ook, dan zijn wij als sponsorcommissie graag bereid vrijblijvend met u hierover van gedachten te wisselen en de activiteiten, ontplooid door de commissie, u nader toe te lichten.

Wilt u sponsor worden of heeft u vragen over het sponsorschap, Kom dan gezellig langs of mail naar sponsoring@kcdoorn.nl

Allereerst levert sponsoring u goodwill op waar uw bedrijf zowel intern als extern profijt van heeft. Bovendien biedt sponsoring u veel exposure, of het nu gaat om een bord langs de velden of shirtsponsoring, uw bedrijfsnaam zal prominent aanwezig zijn. Daarbij worden alle sponsoren in de spotlights gezet op onze vernieuwde website. De grotere sponsoren krijgen tevens een banner op de website. Uw bedrijfsnaam/ logo is dus zichtbaar aanwezig voor de wedstrijdspelers, bezoekers, passanten en op de website. In het kort levert sponsoring het volgende op:

  • Goodwill
  • Werving nieuwe klanten
  • Vermelding op onze website
  • Vermelding naam in lokale media
  • Naamsbekendheid
  • In contact komen met potentiële klanten
  • Sociale en maatschappelijke betrokkenheid

Wilt u sponsor worden of heeft u vragen over het sponsorschap, Kom dan gezellig langs of mail naar sponsoring@kcdoorn.nl

U kunt als bedrijf shirtsponsor worden van KC Doorn. Dit levert u onder andere een grotere naamsbekendheid op en een uitbreiding van uw zakelijke contacten. U kunt een keuze maken welk team u geheel wilt sponsoren.

Ook zal er een teamfoto op de webpagina van het betrokken team worden geplaatst, waar tevens een link naar de website van uw bedrijf zal komen. Daarnaast zullen uw bedrijfslogo, bedrijfsnaam en adresgegevens, alsmede een link naar de website van uw bedrijf ook in het overzicht van de kleding- en shirtsponsors worden opgenomen.

Rondom het schitterend gelegen korfbal accommodatie van KC Doorn is er nog ruimte voor uw reclame-uitingen aan het Doornse publiek, de met de bezoekende clubs meereizende supporters onder te aandacht te brengen. Er zijn allerlei mogelijkheden voor vaste borden. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden en de bijbehorende tarieven.

Altijd al uw eigen team willen hebben met uw bedrijfslogo? Met teampakker sponsoring voorziet u een heel team van en door u uit gekozen sport artikel (wedstrijd kleding, trainingspak, sporttas, bal, enz).
Ook zal er een teamfoto op de webpagina van het betrokken team worden geplaatst, waar tevens een link naar de website van uw bedrijf zal komen.