Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Eindelijk spelen we weer!
Na twee korfballoze dagen op rij mogen we zaterdag eindelijk weer de wei in. En dat levert direct een heel mooi thuisprogramma op. En het leukste is misschien wel dat de dag wordt afgesloten met het KCD-Eetcafé! Eigenlijk kunnen we er allemaal bij zijn!


We starten vanaf twaalf uur met alle drie de jeugdteams op een rij. Zo goed als het in de zaal ging, zo matig is het nu op het veld maar als de ploegen zaterdag allemaal winnen ziet de zaak er opeens weer veel florissanter uit. Een beetje steun vanaf de kant kan geen kwaad.
Daarna volgt het hoofdmenu. Koploper Hemur Enge bezoekt ons veld. We kunnen niet zeggen dat ze ons eerste bezoeken want naast de blessures van Paul en Bo zijn Jort en Syb nog op vakantie dus komen de heren van KCD 2 in actie. Bij de vrouwen keert Lisanne weer terug; alleen Merel is afwezig. De Amerongers zijn met vier concurrenten in een hels gevecht om de titel gewikkeld. Nee, KCD zit daar niet meer bij. Het blessureleed is daar mede debet aan, hoe goed de invallers ook presteren. Helaas krijgen we dus geen herhaling van die spannende titelstrijd die in Amerongen door Hemur Enge in haar voordeel werd beslist. Maar nu heeft KCD extra veel steun nodig. Zou dat helpen?
Trouwens, erbij zijn is bijna een must want –met nog vier ronden te gaan- is dit de laatste thuiswedstrijd in de competitie van ons eerste….. Alleen 10 juni (noteer alvast die datum!!) treedt het team nog een keer aan tegen een surprise-tegenstander!
Om vijf uur speelt dan nog het derde. Woensdag speelt drie een inhaalwedstrijd tegen Nova en als die wordt gewonnen is de wedstrijd tegen DOS een strijd om de eerste plaats. Gelet op het doelsaldo is DOS favoriet, maar KCD 3 heeft thuis al gekke dingen laten zien.
Daarna, zoals gezegd, een heerlijke afsluiter in ons KCD-Eetcafé. Hopelijk kunnen we dan onder het eten op een mooie dag terugblikken! Vanaf twaalf uur op Tuilland: KCD-dag: be there!!