Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Koningsdag 2017
Vorige week donderdag was het weer zover, Koningsdag. De weersvoorspellingen waren niet al te best, maar het werd een zonnige en succesvolle dag bij KCD!

Woensdagavond werden de laatste voorbereidingen getroffen. Een groep enthousiaste vrijwilligers was in de kantine om de laatste spullen klaar te zetten, popcorn te maken en materialen in te laden. Na een kort nachtje, iedereen ging nog gezellig naar de lasershow bij Huis Doorn, stonden donderdagochtend rond een uur of 8 de eersten alweer bij de kantine om spullen naar het terrein van Huis Doorn te brengen. Om 10 uur stond alles klaar en kon de dag echt beginnen. Ook dit jaar heeft er weer een flinke rij voor de suikerspinnen gestaan. Wat fantastisch om te zien dat dit elk jaar zo’n groot succes is! Daarnaast werd er ook popcorn (bedankt Petit restaurant Chris voor de bekers!), snoep, drop en paaseieren verkocht. Aan het eind van de dag was er een omzet gedraaid van zo’n €1000,-! Als afsluiter werd er gezellig met elkaar Chinees gegeten. Dit is inmiddels echt een traditie aan het worden.
Namens het bestuur hartelijk dank aan alle vrijwilligers die deze dag en bij de voorbereidingen hebben geholpen!