Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

De tweede competitiehelft zit er voor KCD bijna op. Gelukkig en helaas. Gelukkig want het is toch altijd weer een lang korfbaljaar, zeker nu de selectie zo heftig door blessures is geteisterd geweest. Helaas omdat de ploeg zaterdag eindelijk weer nagenoeg compleet is. Alleen Merel ontbreekt nog van het basisteam dat zo’n mooi zaalseizoen neerzette, ambities had voor dit velddeel, geweldig startte tegen Débaldérin en daarna nooit meer in een ritme kwam. Dat zal zaterdag ook nog niet het geval zijn, tenzij er een wonder geschiedt. Vooral wilskracht en een goed schot kunnen bij SGV nog voor een passend seizoenslot zorgen. Dat zou mooi zijn maar SGV vecht nog voor zijn allerlaatste theoretische titelkans, dus cadeautjes zullen niet worden uitgereikt.

Het wordt dus nog een laatste moeilijke opdracht voor KCD. Om half vier in Culemborg!

Voor wie daar niet bij wil of kan zijn is de thuiswedstrijd van ons vierde interessant. Dat speelt thuis tegen ODIK. Winst betekent de titel; een gelijkspel kan volgende week nog een feest opleveren. In Barneveld verloor ons vierde met liefst 9-5, dus het is zeker niet eenvoudig. Een beetje steun is dus van harte welkom!

En verder is er een mooi programma voor de overige teams. Genoeg om je niet te vervelen. Daarom, zaterdag, waar ook bij een KCD-team: be there!!